Glutenfri banankage

Glutenfri banankage

Jeg havde denne lækre svampede banankage med til vores dejlige nytårsaften. Jeg bagte den dagen før også, bare lige for at smage om den nu stadig var god. Og det er den! Jeg fandt i sin tid opskriften på bloggen, mayadroem.dk. Tak for den.

Den er glutenfri og sukkerfri, bortset fra 2 spsk kokosukker og mælkefri <3

Jeg har tilrettet opskriften lidt.

Opskrift

3-4 modne bananer (300 g)
100 g dadler
2 æg
2 spsk rørsukker
1 spsk HUSK/loppefrøskaller
1 tsk (glutenfri) bagepulver
1 tsk vanille uden sukker
30 g fuldkorns rismel
30 g boghvedemel
30 g majsmel

Evt. 50-100 g mørk chokolade sødet med stevia (kan findes i Meny)

Blend bananer, dadler og æg. (Evt. i en minihakker)
Tilsæt alle de tørre ingredienser og rør grundigt.
Kom massen i en form med bagepapir ca. 20-30cm.
Bag kagen ved 200 grader i ca. 20 minutter.

Mhhhh!

PAGE TOP