18aug

Jeg er i disse dage alene i et sommerhus ved Liseleje. Jeg laver ingenting, men i mit indre er der virkelig gang i den. Jeg græder og græder. Jeg omfavner og snakker med mit indre barn. Hun er kun to år og forstår ikke hvor hendes mor er. Hun føler sig forladt og fortabt og […]

14jul

Hvad? Tager du en skefuld kokosolie i bunden, tygger lidt og roder det rundt i munden hver eneste morgen? Ja … Hvorfor dog det? Ja, det lyder også lidt mærkeligt. Det tænkte jeg også da jeg hørte om det for første gang for et par år siden. Det lød så mærkeligt at jeg blev nødt til […]

30mar

Madpandekager er noget af der lækreste jeg ved. Man kan putte alt muligt på og faktisk også lige putte honning eller smør på og så er det pludselig også dessert. Vi har finpudset og brugt denne opskrift i rigtig mange år. Mest når vi laver mexicansk. Dem der kender os har sikkert fået den ret […]

27feb

Det her er en af de bedste reklamer der er lavet. Hvem kender ikke den følelse af lige at have puttet noget i munden – og så blive opdaget. Ha ha Og så smager det endda utrolig godt sådan en Toblerone. Det er nu længe siden jeg har smagt en. Kom bare lige til at […]

24feb

Jeg fandt opskriften på denne dejlige hjemmeside: www.madforlivet.com og siden jeg så den opskrift, har jeg været på udkik efter en æbleskivepande. En rigtig gammel støbejerns-en. Er ikke meget for slip let og den slags En af de gode ting ved at blive 40 (!) er at jeg fik en del “voksen-gaver” og den ene var […]

07nov

Her er en opskrift jeg har fået anbefalet fra glutenfriefristelser. Det er de lækreste glutenfrie boller jeg nogensinde har smagt og bagt. Så luftige og lækre! Mhh. Jeg har købt den fine glutenfrie melblaning fra Finax i Rema 1000. Jeg skal også prøve den grove. Det er bare lidt mærkeligt at Finax ikke har skrevet […]

06nov

Jeg er vild med vilde ris! Der findes efterhånden rigtig mange hjemmesider med lækre glutenfri opskrifter og en af dem er www.femmefood.com. De har udviklet en skøn opskrift på et glutenfrig brød med vilde ris. De kalder det for risrugbrød. Her er opskriften: (hvor jeg kun har tilføjet en tsk salt) – 2 dl. sorte […]

02sep

01sep

Jeg har lige prøvet de her Lembas boller. De var utrolig lette at lave og jeg havde alle ingredienser hele i forvejen. Ingen gær eller bagepulver er nødvendig. De blev dejlig bløde og hævede også lidt. Mhh! Og så mætter de rigtig meget Tak til elsk dig sund Ca 12-14 stk, ovn 175 grader Ca […]

01sep